CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

NIEUW! De FireWare Neptune CO2 oefenblussers; Simuleer blussen met CO2 zonder échte CO2!

21 maart 2024

De welbekende FireWare Neptune oefenblussers zijn er nu ook in CO2 variant. De Neptune CO2 oefenblussers zijn verkrijgbaar met zowel ronde als platte koker. De kokers zijn ook los verkrijgbaar in plat en rond, zodat je zelf jouw Neptune oefenschuimblusser kan omtoveren tot een CO2 oefenblusser! We zijn trots om de Neptune lijn uit te kunnen breiden en bieden een mooie oplossing om een CO2 bluspoging te simuleren zonder échte CO2!

Net echt

Bij het vullen van je Neptune CO2 oefenblussers laat je simpelweg het schuim weg en voeg je alleen water en lucht toe met het FireWare Neptune vulsysteem in combinatie met de compressor. Zo heb je precies de juiste verhouding om de simulatie van een CO2 bluspoging te beoefenen! Je kunt de door jou gewenste taal op de oefenblusser plaatsen met behulp van de 6 bijgeleverde taalstickers en magneetplaat. De oefenblussers bootsen de échte CO2 blusser zo goed mogelijk na, zonder dat de koker daadwerkelijk bevriest.

Combineer met de Vesta

Ideaal om mee te combineren is de Vesta blustrainer met een bijpassende add-on. Maak bijvoorbeeld gebruik van de add-on computer voor een realistisch scenario in een kantooromgeving of de add-on electric motor voor een realistisch scenario in een industriële omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat cursisten ervaren hoe het is om te blussen met een CO2 blusser, zonder gebruik te maken van CO2. Maak je FireWare Neptune oefenblusser set nu compleet en laat de cursist het juiste blusmiddel kiezen!

Bekijk de video

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent