CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Nieuw bij FireWare: de Firespot vuurgloedspot

10 april 2017

FireWare blijft ontwikkelen. We verzinnen continu nieuwe en verbeterde manieren om brand te simuleren. Van rookmachines tot vlamsimulaties. Onlangs brachten we de Firespot vuurgloedspot op de markt. Daar ga jij als instructeur of oefencentrum veel gemak van beleven!

Firespot vuurgloedspot kenmerken

Deze vuurgloedspot is “kant en klaar” voor gebruik. Je hoeft hem alleen neer te zetten en aan te zetten. De Firespot is voorzien van rode én oranje leds, waardoor de vuurgloed nog realistischer oogt. De speciale lenzen zorgen ervoor dat je in een handomdraai zowel horizontale als verticale vlameffecten kunt creëren. Het extralange aansluitsnoer zorgt ervoor dat je de Firespot ook makkelijk in kleine hoekjes kunt wegbouwen.

Oefenrook inkleuren

Met de Firespot vuurgloedspot kun je jouw oefenrook gemakkelijk inkleuren; geef de scene een vuurgloed waarbij mensen zich in een echte brand wanen. Hierdoor hebben jouw oefeningen veel meer effect en leren jouw mensen makkelijker en sneller wat zij in een benarde situatie moeten doen. Het inkleuren van oefenrook helpt bij het neerzetten van een realistische enscenering.

Specificaties van de firespot

De Firespot is ingebouwd in een robuuste IP67 behuizing - 10 Watt armatuur - 4 led lichtbronnen met speciale lenzen - 2 meter lang snoer wordt meegeleverd - lees alle specificaties...

Meer informatie over het simuleren van brand?

FireWare geeft trainingen op het gebied van realistisch ensceneren, en helpt Veiligheidsregio’s, hulpdiensten en o.a. airlines bij het ontwerpen en bouwen van oefencentra. Neem contact met ons op voor meer informatie. Neem ook alvast een kijkje bij de projecten waar we tot nu toe aan hebben gewerkt. Er zitten héle gave dingen bij!! Kijk bijvoorbeeld naar de Didactische Escaperoom bij Intertraininghet tijdelijke oefencentrum in de nieuwe tunnels bij Maastricht, of de vernieuwde Cabin Crew Trainer van Air Formation.

De firespot bestellen?

De Firespot vuurgloedspot kun je eenvoudig bestellen via onze webshop.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent