CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Maak kennis met de kracht van ons wereldwijde netwerk!

04 maart 2020

“Wij stellen hulpverleners overal ter wereld in staat zo realistisch mogelijk te oefenen. Het prikkelen van zoveel mogelijk zintuigen vanuit onze theatertechnische oorsprong onderscheidt ons van anderen. Zo helpen wij hulpverleners vakbekwaam te worden en te blijven”

Dát is de missie van FireWare, daar gaan we voor! Maar, dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Want de wereld is groot en er zijn heel veel hulpverleners. We zijn daarom ontzettend blij met ons team van dealers en distributeurs. Zij zetten de producten en diensten van FireWare op verschillende plekken in de wereld op de kaart. Samen zorgen we er voor dat hulpverleners vakbekwaam kunnen worden en blijven met behulp van onze oefenmaterialen!

Samen naar het beste resultaat voor de hulpverlener

Binnen het team van FireWare is er veel ervaring op het gebied van ensceneren. Wij staan onze partners dan ook bij met de ensceneringsuitdagingen die zij hebben in hun regio. Dat doen we iedere dag opnieuw. Of het nu gaat over het kiezen van het juiste ensceneringsmiddel of het ontwikkelen van een totaal oefencentrum, samen gaan we er voor!

Zo bouwen we aan een waardeketen die er toe doet. Het is voor de hulpverlener fijn om contact te hebben met een partner die de lokale regels en gebruiken kent en de taal spreekt. Een partner die voorraad heeft, onderhoud kan verlenen, maar ook vervangende machines beschikbaar heeft.

Hoe fijn is het dat deze lokale partner terug kan vallen op een organisatie waar men er alles aan doet om de hulpverleners goed te laten oefenen? Waar een enorme hoeveelheid ervaring aanwezig is en een massa producten voorhanden? En waar een enorme verhuurvloot aan oefenmaterialen beschikbaar is voor die ene speciale oefening? Zo helpen wij hulpverleners samen om vakbekwaam te worden en te blijven! Nieuwsgierig wie onze partners zijn? Klik hier voor een ondersteuningspunt in de buurt!

Word lid van de FireWare community

Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen bij FireWare? Of wil je laagdrempelige gesprekken met ons kunnen starten via chat? Volg ons dan op social media! FireWare beheert pagina’s in het Nederlands, in het Engels, in het Frans en in het Duits. We verwelkomen je graag!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent