CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Intertraining zet hightech simulatiesysteem in voor ontruimingsoefeningen op locatie

19 augustus 2021

Nu de corona-maatregelen versoepelen, zijn er ook steeds meer mogelijkheden om weer ontruimingsoefeningen op locatie te verzorgen. Bij veel bedrijven is er in het afgelopen jaar niet geoefend. Tijd voor een grote inhaalslag!

Intertraining stelt zeer hoge eisen aan de realismegraad van een simulatie. Daarnaast moet het ensceneren door de instructeur  snel en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Door de inzet van de Oefenset Blusoefening Apollo LED wordt aan beide eisen voldaan!

Interactief ensceneren op accu

Alles wat nodig is voor een realistische enscenering is verpakt in de Pandora: een kistje van 40 x 30 x 23,5 cm.  Een groot aantal geluidseffecten, vlamsimulatie én rook! Omdat alles op accu werkt, gaat er geen tijd verloren met het trekken van verlengkabels en kan de oefenset makkelijk verstopt worden. De Cirrus rookmachine heeft een opwarmtijd van slechts 2 seconden. Daarmee gaat er nog minder kostbare tijd verloren! De cursist kan vervolgens écht inzetten met een Apollo LED digitale oefenblusser. De instructeur kan alle interactieve simulaties bedienen met een mobiele telefoon of tablet.

Met deze set is Intertraining in staat  extreem realistisch te ensceneren op elke locatie én kan de instructeur heel efficiënt worden ingezet. Er gaat geen tijd meer verloren aan het slepen met grote ensceneringsmaterialen. In plaats daarvan is er nog meer tijd en aandacht voor de cursist! Steven Streefland en Mark van der Waals van Intertraining kwamen de set persoonlijk ophalen bij FireWare in Wieringerwerf. We wensen Intertraining heel veel oefenplezier toe!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent