CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Hoera, ze zijn er! De nieuwe Mini Silkflames LED!

30 september 2022

Het was even wachten, maar ze zijn er: de nieuwe Mini Silkflames LED. Nu met een veel lager stroomverbruik en een nóg realistischer vlambeeld. Met de Mini Silkflame LED simuleer je in een handomdraai een brand. Bijvoorbeeld in een papiercontainer, een vlam in de pan scenario of een brand boven een systeemplafond. 

Je kunt de Mini Silkflame LED horizontaal én verticaal gebruiken. En in combinatie met een Nimbo rookmachine is het effect zeer realistisch!

De verbeterde Oefenset Brandhaard V4: op de planken

De Mini Silkflame LED is vanaf nu ook in de Oefenset Brandhaard V4 meegenomen. De Oefenset Brandhaard mag met recht dé standaard set oefenmaterialen voor brandsimulatie genoemd worden. Wereldwijd zijn er al honderden in gebruik. Zelfs van de allereerste versies zijn er nog tientallen in bedrijf!

Met de Oefenset Brandhaard kun je binnen 5 minuten een realistische brand ensceneren. Alles wat je daarvoor nodig hebt zit erin. Een Nimbo rookmachine met afstandsbediening, een LED vuurgloedspot met voerstatief, een SoundBox V3 met 45 geluidseffecten, afstandsbedieningen, een verdeelblok, een bus Burning Smell Spray en natuurlijk de nieuwe Mini Silkflame LED. De hele set zit verpakt in een degelijke kunststof kist van 60 x 40 x 32,5 cm. Compleet met een op maat gemaakt schuiminterieur, zodat je direct na een oefening ziet of alle onderdelen van je enscenering weer zijn ingepakt. Wel zo handig!

 

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent