CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Hoera, READY2RESCUE is onze nieuwe dealer!

11 februari 2019
Ready2rescue
Ready2rescue 2
Ready2rescue 3
Ready2rescue 4

We zijn een mooie samenwerking rijker! Sinds vandaag is READY2RESCUE dealer van de FireWare oefenmaterialen in Nederland.

Samenwerking

Een tijdje geleden ontmoette Sef eigenaar Robin Lamslag en tijdens het eerste gesprek klikte het meteen. Al snel ontstond het idee om te gaan samenwerken. READY2RESCUE biedt oplossingen voor AED eigenaren, BHV- en EHBO organisaties. Robin vertelde enthousiast over zijn ambities om nieuwe markten aan te snijden. Vervolgens is het snel gaan lopen!

Producttraining

In onze showroom werd Robin helemaal klaargestoomd voor het aanstaande dealerschap. Vol enthousiasme demonstreerde Merijn onze simulatie producten voor bedrijfshulpverlening. Al snel kreeg ook Robin feeling met de FireWare oefenoplossingen. De uitdaging om zelf diverse scenario’s te ensceneren vertrouwen we je volledig toe Robin!

Are you READY2RESCUE

READY2RESCUE verleent al meer dan 10 jaar service & support van levensreddende- en eerste hulp middelen en trainingsartikelen. Robins specialisatie is het onderhouden van verschillende merken oefenmaterialen en daarom kunnen we trots zeggen dat we met een specialist in zee gaan. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent