CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Goed leren blussen zonder echt vuur, water, schuim of poeder met de nieuwe FireWare Apollo LED oefenblussers

12 augustus 2020

Met de nieuwe FireWare Apollo LED oefenblussers bereid je cursisten in iedere oefenomgeving voor op het adequaat handelen bij een beginnende brand. De blusstraal van de Apollo LED wordt gesimuleerd met een sterke led, daarom kan er altijd en overal veilig geoefend worden met het veilig gebruiken van brandblussers.

De Apollo LED oefenblusser klinkt als een echte blusser en is op een realistisch gewicht gebracht. Daardoor kun je cursisten confronteren met het zware gewicht van een daadwerkelijke brandblusser. Bovendien bedien je de Apollo LED net zoals een normale blusser.

Het grote voordeel ten opzichte van een echte brandblusser: de Apollo LED is herhaaldelijk te gebruiken én laat de oefenomgeving schoon achter. Daarom kun je oefenen op locaties waar normaal gesproken niet of nauwelijks te oefenen valt, of waar geen water, schuim of poeder ingezet mag worden. Bovendien is de volgende cursist snel aan de beurt!

Meer informatie over de Apollo LED oefenblussers

De Apollo LED is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Kijk voor meer informatie en detailfoto’s van deze variaties in onze webshop.

  • Apollo LED Oefenschuimblusser Knijphandvat 6 L | Lees meer
  • Apollo LED Oefenschuimblusser Slagknop 6 L | Lees meer
  • Apollo LED CO2 Oefenblusser 2 L | Lees meer

Bekijk de video

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent