CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare zet zich in voor een Rookvrije Generatie

08 maart 2022

FireWare steunt de beweging naar een rookvrije samenleving. En ja we snappen het, dat is best bijzonder voor een leverancier van rookmachines 😊. Maar, we streven naar een zo gezond mogelijke (werk)omgeving voor iedereen. Roken past daar volgens ons niet in. We willen dan ook helpen de generaties van nu én van de toekomst te beschermen tegen de gevolgen van (mee) roken. Dat kan – denken wij – alleen in een rookvrije omgeving, zonder verleidingen én met goede voorbeelden om je heen. En daar dragen we graag ons steentje aan bij!

De landelijke beweging ‘Op weg naar een rookvrije generatie’, is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. Steeds meer organisaties sluiten zich aan. Als FireWare kijken we ook naar wat we zelf kunnen doen voor de rookvrije generatie. Al jaren is het pand waarin we werken geheel rookvrij. Op ons terrein zijn nu bovendien opvallende rookvrij borden geplaatst, die onderstrepen dat ook de omgeving van ons pand rookvrij is. Zo gaan we samen op weg naar een rookvrije generatie!

Goed voorbeeld doet volgen

De beweging op weg naar een rookvrije generatie wordt gesteund door overheden, bedrijven, artsen, scholen, verenigingen, ouders en nog veel meer andere betrokkenen. Samen zijn we ervan overtuigd dat iedereen iets kan doen voor de Rookvrije Generatie. Ontdek ook hoe de wereld rookvrij wordt via de website: rookvrijegeneratie.nl.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent