CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare producten op de IJslandse beurs Rescue 2018

29 november 2018

Onze dealer Landstjarnan laat IJsland kennis maken met de producten van FireWare. Van 12 tot 14 oktober is de IJslandse beurs “Rescue 2018” in Reykjavik. Via onze dealer waren er veel FireWare producten terug te vinden op deze beurs. Dat onze producten gedemonstreerd worden in IJsland vinden wij natuurlijk ontzettend gaaf.

FireWare producten

Er was veel interesse in de FireWare blustrainers. De meeste blustrainer of blusbakken werken met water. Deze bakken zijn dus vaak zwaar dat maakt ze al snel arbeidsintensief. Maar IJsland heeft nog een bijkomend probleem namelijk de kou. De blustrainers met water zijn lastig te gebruiken in de kou. De FireWare blustrainers werken daarom op basis van een droge brander techniek. Dit houdt in dat onze Vesta en Hybrid probleemloos zonder water werken. Dit maakt ze veel minder zwaar en gemakkelijk te gebruiken ook als het koud is. Een groot voordeel dus, zeker in IJsland. De Vesta en Hyrbid doen het altijd en overal!

Op de beurs hebben de bezoekers ook kennis gemaakt met onze nieuwste producten zoals: de Phoenix, Pandora’s box en de Fusion geluidsspeler. De Phoenix is ideaal voor het simuleren van grote vlammen zonder gebruik te maken van echt vuur. De Pandora is speciaal ontwikkelt om meerdere zintuigen aan te spreken. De box werkt met geluid en licht. En er is gemakkelijk één van onze rookmachines op aan te sluiten. De Fusion is een geluidsbox die ingezet kan worden in verschillende scenario's.

Fireware is zeer trots dat onze producten gedemonstreerd werden op IJslandse beurs Rescue 2018, een toonaangevend hulpverlenersevenement.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent