CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare ontwikkelt unieke opbergkratten met oplaadsysteem voor Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

16 april 2021

“Kunnen jullie een oplossing bedenken, waardoor wij onze VR-brillen beter kunnen opbergen, vervoeren én opladen?“ Met die vraag richtte Danny Post van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zich tot FireWare. Natuurlijk denken wij daar graag over mee, Danny!

De afgelopen tijd heeft ons team hard gewerkt aan het ontwerp en de uitvoering van een oplossing die volledig aansluit bij de wensen van de veiligheidsregio. Nadat het digitale ontwerp was getest, kon de zaag er daadwerkelijk ingezet worden. Vandaag mochten we de unieke oplossing overhandigen.

Passen en meten

We hebben onze eigen FireWare kratten onder handen genomen en voorzien van een speciaal oplaadsysteem. Daardoor kunnen er vier brillen tegelijk worden opgeborgen en opgeladen. De kratten zijn voorzien van schuiminterieur op maat. Dat zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook voor de inrichting van de kist. Omdat de kratten beschikken over een euronorm formaat, kunnen ze eenvoudig worden opgestuurd naar de brandweerposten in de regio.

De VR-brillen van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zijn een aanvulling op het oefenprogramma van de brandweer. Door het gebruik van de tools, kan er nog beter worden gewerkt aan de vakbekwaamheid van de regio. We hopen dat Danny en zijn collega’s nog veel plezier gaan hebben van de nieuwe kisten.

Zit je zelf ook met een ontwerpuitdaging, waarbij FireWare je uit de brand kan helpen? Laat het ons vooral weten, we denken graag mee!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent