CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare (nog steeds) erkend leerbedrijf!

06 oktober 2022

Bij de 4 jaarlijkse beoordeling is gebleken dat FireWare nog steeds aan alle voorwaarden voldoet om zichzelf erkend SBB-leerbedrijf te mogen noemen! Een erkenning die we super belangrijk vinden. We vinden namelijk zelf ook dat we een actieve rol moeten nemen in het opleiden van vakmensen. We nemen daar ook graag de tijd voor.

Mensen die een stage zoeken zijn van harte welkom bij FireWare. En dat kan voor heel veel verschillende soorten studies! Niet zo gek: want FireWare is een enorm allround bedrijf.  Wist je dat FireWare erkenning heeft als leerbedrijf voor maar liefst 14(!) opleidingen?

Leerbedrijf

Wij zijn erkend voor meerdere opleidingen binnen onderstaande sectoren:

  • Media en vormgeving
  • Techniek en procesindustrie
  • Transport, scheepvaart en logistiek

Wil je stage lopen en zien of FireWare een erkenning heeft voor jouw opleiding? Of wil een afstudeeropdracht doen bij FireWare? Kijk dan vooral eens op onze vacaturepagina! Daar vind je verschillende opties voor stages en afstudeeropdrachten.

Op 3 oktober kwam Adviseur Praktijkleren, Rika Hilverts, persoonlijk bij FireWare langs om een mooi gevelbord en een prachtige “Wij leiden vakmensen op” trofee te overhandigen. Beide krijgen natuurlijk een mooi plekje in het bedrijf. Uiteraard lieten we Rika zelf ook niet met lege handen naar huis gaan. Een echt FireWare tegeltje hoort natuurlijk bij een moment als dit!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent