CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare helpt AC Opleidingen met de doorontwikkeling van hybride escape room “De Ramp”

03 december 2020

In samenwerking met opleidingscentrum AC Opleidingen, heeft FireWare opnieuw een hybride escape room mogen realiseren; “De Ramp”. Deze unieke escape room is zowel geschikt voor entertainment als voor BHV-trainingen.

Het verhaal

In Naaldwijk heeft een explosie plaatsgevonden. Meerdere huizen en het plaatselijke laboratorium zijn beschadigd geraakt. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt om de stadsbewoners in veiligheid te brengen. In het laboratorium is een belangrijk vaccin te vinden dat moet worden veiliggesteld. Om dit te bereiken is kennis en kunde van BHV noodzakelijk… Lukt het de deelnemers om de situatie in het lab binnen een uur tijd onder controle te krijgen? En het vaccin over te dragen?

Beleving

In De Ramp staan beleving, samenwerking en communicatie centraal. In elk van de drie ruimtes zijn camera’s aanwezig. Hierdoor kan de instructeur op afstand live meekijken en de cursist toetsen. Ook is er een tablet aanwezig waarmee de gehele installatie van de escape room bediend kan worden.  Deelnemers worden uitgedaagd om hints goed op te volgen, aanwijzingen te vinden en codes te kraken. Bij het betreden van iedere ruimte zullen de licht-en geluidseffecten veranderen en de ultieme sfeer geven. Dit allemaal volledig geautomatiseerd!

Meer informatie over deze hybride escape room? Zie dan de projectpagina over de Ramp van AC Opleidingen

Bekijk de promo

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent