CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Ensceneringstraining bij brandweer Wormerland

09 december 2014
Ensceneringstraining brandweer Wormerland 2
Ensceneringstraining brandweer Wormerland

FireWare biedt sinds april 2010 trainingen voor acht personen bij u op locatie voor een vaste prijs.

FireWare geeft al enkele jaren opleidingen in ensceneren omdat ensceneringstechniek een onderbelicht onderdeel is bij veel (instructeurs)opleidingen. Terwijl de enscenering de basis is van een goede oefening.

De trainingen bij FireWare in Velserbroek worden voornamelijk gevolgd door beleidsmakers. Vanuit deze groep kwam de vraag naar een training op de thuislocatie, speciaal voor de mensen die belast zijn met het uitzetten van oefeningen. Tijdens die ensceneringstraining worden in een dag de elementaire ensceneringstechnieken voor brandsimulatie, HV en kleine OGS-incidenten aangeleerd. De training is praktisch van aard.

Er wordt uitgegaan van de ensceneringsmiddelen die ter plekke aanwezig zijn. De training is op de eigen locatie; bijvoorbeeld een brandweerkazerne. Hier dient een theorielokaal en een praktijkruimte aanwezig te zijn. Voor het praktijkgedeelte volstaat een remise.

Een ensceneringstraining van één dag op locatie kost € 1750,- voor acht personen. Dit is inclusief reiskosten, extra ensceneringsmateriaal voor de training en verbruiksmaterialen. Uiteraard zijn tegen meerprijs ook grotere groepen en trainingen in het weekend mogelijk. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met FireWare.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent