CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Ensceneren in het donker op de SCHMITT LIGHT NIGHT

28 november 2019

Het einde van het jaar komt al in zicht en de dagen worden steeds korter. Daarom kwam onze Duitse distributeur met een gaaf nieuw concept: een heuse Light Night. In de avond van 21 November 2019 mochten verschillende leveranciers van brandweerproducten hun oplossingen tonen in Neuwied, Duitsland.

Naast fabrikanten van lampen, generatoren en brandweerauto’s, stond FireWare met een stand vol met oefenmaterialen. En aangezien we er toch waren, hebben we ook twee ensceneringen opgebouwd. Zo inspireerden we de bezoekers met de simulatie van een brand in een laadruimte van een vrachtwagen en een natuurbrand simulatie.

Avondenscenering

Voor de natuurbrandsimulatie is er gewerkt met een Stratus rookmachine in combinatie met onze Outdoor rookvloeistof. Deze werd gekoppeld aan een geperforeerde rookslang en drie vuurgloedspots. Voor de vrachtwagenbrand zijn een Cumulus, met twee Phoenix Silkflames en een Fusion ingezet. Bekijk de foto’s voor het gave resultaat!

Schmitt Feurwehrtechnik was een fantastische gastheer. Met ruim voldoende eten en drinken is er een bijzondere sfeer neergezet voor iedereen. Vooral rond het kampvuur ging het er erg gemoedelijk aan toe!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent