CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Eindejaarsaanbiedingen FireWare 2022-2023

18 oktober 2022
Ze zijn er weer! Het laatste kwartaal van het jaar is traditioneel de tijd van aantrekkelijke eindejaarsaanbiedingen bij FireWare. Profiteer tot 16 januari 2023 van spectaculaire acties op speciaal voor jou geselecteerde oefenmaterialen.


Dit jaar profiteer je bijvoorbeeld van een mooie korting wanneer je de Cumulus rookmachine en Phoenix Silkflame samen koopt. Daarmee zet je een grote ruimte vol rook, met een realistisch vlambeeld. Of scoor extra korting op de Oefenset Blusoefening Apollo LED. Deze set bevat alles voor de enscenering van een kleine blusoefening met gesimuleerd vuur.


Benieuwd naar alle eindejaarsaanbiedingen? Lees meer in onderstaande nieuwsbrief of vindt ze terug in onze webshop!

Gratis verzending vanaf €350,- en de acties zijn geldig tot 16 januari 2023. 
*|MC:SUBJECT|*
Bekijk deze e-mail in je browser
Beste lezer,
 
Ze zijn er weer! Het laatste kwartaal van het jaar is traditioneel de tijd van aantrekkelijke eindejaarsaanbiedingen bij FireWare. Lees verder welke oefenmaterialen we deze keer hebben geselecteerd of bekijk alle aanbiedingen op onze website!

Gratis verzending vanaf €350,- en de acties zijn geldig tot 16 januari 2023. 
 
Bekijk alle aanbiedingen
Oefenset Brandhaard V4 + gratis jerrycan Light én Medium
Rook, geluid, geur, gesimuleerde vlammen: alles voor de enscenering van een kleine brand past in één kist: de Oefenset Brandhaard V4. Deze verbeterde set bevat een vloerstatief voor de vuurgloedspot én de nieuwe Mini Silkflame LED.

De kist is van kunststof en voorzien van een deksel. Binnenin zit een schuimvulling die precies op maat is gemaakt van de spullen die erin zitten. Er is zelfs nog wat ruimte voor eigen spullen! Nu met gratis jerrycans FireWare Light en FireWare Medium rookvloeistof van elk 5 liter voor de Nimbo rookmachine!

 
Naar de aanbieding
Tijdelijk 10% korting op de Apollo LED oefenblusmiddelen
Met de Apollo LED oefenblusmiddelen bereid je cursisten in iedere oefenomgeving voor op het adequaat handelen bij een beginnende brand. De blusstraal wordt gesimuleerd met een sterke led, daarom kan er altijd en overal veilig geoefend worden met het veilig gebruiken van blusmiddelen.

De Apollo LED simuleert de werking van een echt blusmiddel en heeft realistische ingebouwde geluidseffecten. Er kan snel worden gewisseld van cursist, dit is slechts een kwestie van het resetten en prepareren van de oefen(schuim)blusser of oefenbrandslanghaspel.

 
Naar de aanbieding
10% korting op de Vesta blustrainer & Vesta add-ons
De FireWare Vesta is klein en compact en weegt nog geen 20 kilogram. Toch kan deze blustrainer een enorme vlam produceren. En dat zonder water en met elektrische ontsteking. Met deze blustrainer leren cursisten op een veilige manier om echt vuur te blussen.

Uniek aan de Vesta is de mogelijkheid tot gebruik van passieve en actieve opzetstukken, de Vesta add-ons. Daarmee voeg je een nieuwe dimensie toe aan iedere vervolgoefening. Zet gevarieerde, uitdagende en realistische blustrainingen uit. Wat dacht je van de veilige simulatie van een brand in een magnetron, of een kantoorscenario met een brandende computer? Bekijk onze webshop voor alle mogelijkheden en een volledig prijsoverzicht.

De Vesta blustrainer en de Vesta opzetstukken worden in een stevige kunststof transportkist geleverd. Wel zo praktisch!

 
Naar de aanbieding
10% korting bij aanschaf van de Cumulus + Phoenix
Een grote ruimte vol rook zetten, met een realistisch vlambeeld? Daarvoor combineer je de Cumulus rookmachine met een Phoenix Silkflame. De Cumulus heeft een maximale rookoutput van 1.000 m³ per minuut. Deze output is regelbaar van 1% tot 99%. Tot 49% voeg je continu rook toe aan het scenario. Plaats de rookmachine verticaal voor een realistische opbouw van de rooklaag.

De ventilator van de Phoenix is geschikt voor hoge concentraties oefenrook. Gebruik het doek voor levensechte vlamsimulaties in een donkere omgeving of verwijder het doek bij licht. De vlamhoogte is traploos instelbaar van 0 tot 200 cm.

 
Naar de aanbieding
Combineer de FireWare rookmachines met een draadloze remote
Combineer de FireWare rookmachines met een draadloze afstandsbediening. Hierdoor kun je de hoeveelheid rook precies doseren en direct inspelen op de oefensituatie. Handelingen van de cursist kunnen zo leiden tot meer of minder rook. Dit kun je eenvoudig op afstand coördineren.

De afstandsbediening bestaat uit 2 delen: een zender en een ontvanger. Plaats de ontvanger op de machine en activeer de rookmachine met de zender. De instructeur drukt op de knop van de remote en de rookmachine genereert rook totdat de knop wordt losgelaten.

 
Naar de aanbieding
Nu 5% extra korting op de Oefenset Blusoefening Apollo LED
Alles voor de enscenering van een kleine blusoefening met gesimuleerd vuur is verkrijgbaar in één complete set. Combineer de Cirrus accu rookmachine, Pandora’s Box en een Apollo LED oefenblusser en zorg voor een realistische simulatie, de geluidseffecten én de rookbeleving van een beginnende brand. Stuur alle effecten aan met je eigen smartphone of tablet. De volledige set werkt op accu en is direct operationeel.

Met deze oefenset kun je cursisten uitdagen om adequaat op te treden en bluscompetenties te toetsen. Bij het blussen dooft de vlamsimulatie automatisch en klinkt het geluid van sissend vuur.

 
Naar de aanbieding
Tijdelijk 10% korting op de Nebula AR blindmasker sets
Oefenen met rook op plekken waar oefenrook niet wenselijk is? Het kan met de Nebula AR! Dit blindmasker past zowel over het blote hoofd als over een ademluchtmasker en is voorzien van een LCD-scherm. Op het scherm kunnen zes verschillende rookdiktes gesimuleerd worden. Door middel van de bijbehorende remote kan de instructeur tot 4 groepen maskers bedienen.

Verkrijgbaar in Miniset van 2 maskers en Maxiset van 4 maskers.

 
Naar de aanbieding
Rookvloeistof: Sweet 16 korting
Tijdelijk op de verschillende rookvloeistoffen van FireWare; aantrekkelijke prijzen per 16 stuks. Een lichte rookvloeistof geeft een lagere rookdichtheid en trekt sneller op dan een zware uitvoering. FireWare rookvloeistof is speciaal ontwikkeld voor oefeningen. Van ontruimingsoefening tot woningbrand en natuurbrand: laat je door ons team informeren over keuze en gebruik.

De rookvloeistoffen van FireWare zijn geproduceerd met dubbel gedestilleerd water en geschikt voor veel standaard rookmachines. Bij juist gebruik laat de rookvloeistof geen aanslag achter.

 
Naar de aanbieding
Ontvang een gratis Burning Smell Spray bij iedere Mini Silkflame LED
Creëer een realistische brandillusie in een handomdraai. Een silkflame bootst een brandhaard na door de combinatie van een zijden doek, verlichting en een ventilator. Nu voorzien van een sterke LED verlichting, voor een veel lager stroomverbruik en een nóg realistischer vlambeeld!

Nu met gratis geurspray om je oefening nog realistischer te maken. Geur is vaak het eerste wat mensen signaleren van een mogelijke brand. Door toevoeging van Burning Smell Spray zet je cursisten op scherp bij het beoordelen van de oefensituatie.

 
Naar de aanbieding

Meer informatie over onze eindejaarsaanbiedingen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of via social media. We helpen je graag!

Hartelijke groeten,
Het FireWare team
FireWare op Facebook
LinkedIn
FireWare op Twitter
Instagram
FireWare Website
Copyright © 2022 FireWare, All rights reserved.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent