CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Een dagje Lego® Serious Play® bij… KWK Huisvestingsregisseurs

04 april 2019

Binnen FireWare is Lego Serious Play, of LSP, heel gewoon. We gebruiken de methode bijvoorbeeld om elkaar beter te leren kennen en om samen tot oplossingen te komen. Maar we zetten Lego Serious Play ook graag in bij externe partijen, omdat het werkt! Zo mochten we op 26 maart een leuke sessie begeleiden voor KWK Huisvestingsregisseurs.

Lego Serious Play

Lego Serious Play is een waanzinnig leuke methode voor brainstorms, teambuilding, strategieontwikkeling, conflicthantering, procesoptimalisatie en nog veel meer. En niet alleen de deelnemers gaan op deze wijze met plezier in gesprek over diverse ontwikkelingen. Ook onze eigen facilitator werkt iedere sessie weer dolenthousiast toe naar nieuwe en verrassende inzichten!

Meer van dit!

We waren te gast bij Veiligheidsregio Midden- en West Brabant om met deelnemers van verschillende veiligheidsregio’s in gesprek te gaan over toekomstbestendig vastgoedbeheer in het veiligheidsdomein. De grote diversiteit aan deelnemers uit een groot aantal verschillende veiligheidsregio’s zorgde voor een interessante middag die naar meer smaakt!

Duurzame relatie

We werken binnen FireWare regelmatig samen met KWK. Eerder hebben we onder andere gewerkt aan de ontwikkeling van oefencentra. Een groot compliment voor Jeroen van Kessel, Bas Kohlmann, Miranda van ’t Zelfde, Patrick IJtsma en Renate Weber is ook nu op zijn plaats. Het was erg leuk om een bijdrage te mogen leveren aan dit goedverzorgde netwerkevenement!

Wil je meer weten over Lego Serious Play en ben je benieuwd of het misschien toepasbaar is voor jouw uitdaging? Kijk dan eens op onze website!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent