CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Dierendag bij FireWare

04 oktober 2022

Op 4 oktober is het Werelddierendag. Dat kunnen we binnen FireWare natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Binnen de brandweer gaat het immers over het redden van mens en dier. Vandaag is dan ook een mooie dag om bij ‘dier’ stil te staan.

Beagle Bobby helpt je oefenen

Wellicht een leuk idee om eens na te denken over een oefening met levende have. Wat zou je er mee kunnen? Een bewusteloos slachtoffer in een afgesloten auto met een (agressieve) hond? Een gekantelde veetrailer? Of toch eens bij de plaatselijke manege informeren of er een oefening mogelijk is… Dierendag is een mooie gelegenheid om deze denkrichting eens wat verder te gaan verkennen!

Speciaal voor dit doel hebben we een leuke aanbieding bedacht. Oefenhond Beagle Bobby, nu met gratis bordje: “pas op voor de hond” en een zakje hondenkluifjes. Ideaal als “stille getuige”, om hulpverleners te triggeren te zoeken naar een hond in de woning. En moet Bobby ook nog blaffen? Kies dan ook voor de FireWare SoundBox V3 voor een ultiem realistische scenario-oefening.

Namens het hele team van FireWare: Fijne Dierendag!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent