CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

De digitale sleur doorbroken met Lego® Serious Play®

08 mei 2021

Na ruim een jaar teams, zoom en andere digitale meetings, willen we graag weer wat anders. Bij elkaar komen, samen écht met elkaar in gesprek zijn. De diepte in! Langzaam komt de economie weer van het slot. Wat betekent dat? Hoe doorbreken we de digitale sleur? En hoe behouden we het goede van de afgelopen digitale periode?

Allemaal vragen die nu opkomen. Binnen tal van organisaties. Op heel veel verschillende plekken. Lego® Serious Play® is een methode om met elkaar in gesprek te komen. Samen te brainstormen, samen tot nieuwe inzichten te komen. Bij voorkeur live, maar als het moet ook digitaal heel goed mogelijk.

Lego® Serious Play®, FireWare en KWK

KwK Huisvestingsregiseurs en FireWare werken al langere tijd samen aan complexe (huisvestings-)vraagstukken. En dit niet alleen binnen de hulpverleningsbranche. Hierbij wordt Lego® Serious Play® ook veelvuldig ingezet! Zeker in deze periode wordt er door veel organisaties kritisch naar huisvestingsvraagstukken gekeken. Wat nemen we mee van de afgelopen periode? Wat willen we anders doen? Hoe komen we tot een toekomstbestendig huisvestingsbeleid?

Lego® Serious Play® is een fantastische methode om met elkaar in gesprek te komen over dit onderwerp.  Via het onderstaande formuleer is een gratis whitepaper over de LSP-methode ( gemaakt door FireWare en KWK ) te downloaden. Daarin lees je onder meer hoe deze methode werkt en wat de voordelen zijn!

Heb je na het lezen van deze paper nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!

LSP en KWK whitepaper

  ONZE KERNWAARDEN

  Inspirerend

  Creatief

  Betrouwbaar

  Duurzaam

  Authentiek

  Excellent