CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

De CRS Kentekenplaat

12 september 2015
CRS Kentekenplaat-1

Met de CRS Kentekenplaat voorziet u auto’s elke oefening van een ander kenteken. Een onmisbaar oefenmiddel als u met het Crash Recovery System werkt. 

Nederland is een land met veel auto’s. Het afgelopen decennium is er ruim een miljoen auto’s bijgekomen. Met al deze auto’s gebeuren ook veel ongelukken. Hulpverleners kunnen dan vaak een helpende hand bieden, maar dan moet er wel geoefend worden.

Steeds meer hulpverleningsdiensten werken met het Crash Reovery System. Het CRS is een digitaal systeem, waarin u een kenteken kunt invoeren. Voor elk kenteken komt een interactieve tekening naar voren van de bijbehorende auto. Op de plaats van een ongeluk is dan direct inzicht in waar de gevarenzones zitten in de auto en waar zaken als de elektsiche componenten, airbags en gorderspanners geplaatst zijn. Deze informatie is essentieel voor een goede hulpverlening.

Om de procedures van verschillende auto’s te trainen, is het noodzakelijk om met verschillende kentekens te werken. De CRS kentenplaat van FireWare biedt uitkomst: één set blanco Nederlande nummerplaten waarop elke oefening een ander kenteken geschreven kan worden met een whiteboard marker.

De CRS Kentekenplaat wordt geleverd in een set van 2, voor de voor- en achterkant van de auto en is voorzien van een magnetische achterkant. U bevestigt de plaat dus in één beweging op bijvoorbeeld een sloopauto.
Plaats een pop in de sloopauto en simuleer zo een beknelling. Als de hulpverlener met het Crash Recovery System werkt, zal hij het kenteken invoeren en leert hij vervolgens de juiste procdure te volgen om het slachtoffer veilig weer vrij te krijgen.
De CRS kentenplaat is verkrijgbaar in onze webshop!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent