CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

BVL-voertuigen en -containers aanpassen aan de 1,5 meter maatschappij

16 juli 2020

Langzaam wordt de wereld weer wat vrijer. Steeds meer kan en mag na een periode van strenge coronamaatregelen. Wat naar verwachting echter voorlopig nog niet zal gaan veranderen, is het 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Veel Brandveilig Leven (BVL) projecten hebben de laatste maanden stilgelegen. Maar ook nu rijst de vraag: is de tijd alweer rijp om met de BVL-projecten bij te gaan dragen aan minder branden, minder schade en minder slachtoffers?

Binnen FireWare denken we dat er heel veel mogelijk is. Veel voertuigen en oplossingen zijn relatief eenvoudig om te bouwen, waardoor de 1,5 meter afstand prima te waarborgen is. Zo kunnen stemknoppen op aparte zuilen gemonteerd worden die buiten het voertuig op gepaste afstand geplaatst worden. Bovendien kunnen stemknoppen vervangen worden door een voetbediening!

Brandveiligheid the Game “1,5 meter proof”

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden heeft nu een BVL-container die volledig ingericht is op de 1,5 meter maatschappij. De spelzuilen worden uit de haakarmbak genomen en zijn in de buitenlucht op ruime afstand van elkaar te plaatsen.

Langzaam komen er meer BVL-oplossingen operationeel die de 1,5 meter maatschappij omarmen. FireWare denkt graag mee over de aanpassing van uw huidige voertuig, container,  pop-up store, game, escape room of andere voorlichtingsoplossing. En uiteraard denken we ook graag mee met de realisatie van een nieuwe BVL-oplossing. Kijk maar eens in ons portfolio wat we al gemaakt hebben!

Bekijk ook de video

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent