CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Blue Monday: de meest depressieve dag van het jaar. Maar niet bij FireWare!

16 januari 2023

Blue Monday heeft het imago de meest depressieve dag van het jaar te zijn. De feestdagen zijn achter de rug, de eerste goede voornemens beginnen af te brokkelen en het weer is ook niet al te best. Wist je dat de Britse Psycholoog Cliff Arnall zelfs een formule voor deze dag heeft bedacht?

Wat betekenen al die letters volgens Arnall?

W is de maat voor het weer, D voor de schulden en d het salaris. De T geeft aan hoelang geleden het kerst was en de Q staat voor hoelang je in staat bent de goede voornemens vol te houden. M staat voor het motivatieniveau en Na voor het gevoel om actie te ondernemen.

Deze formule is trouwens zeker niet kritiekloos… Een paar eenheden bij de variabelen waren best handig geweest… Wikipedia heeft er een paar hele mooie artikelen over!

Hoe dan ook: bij FireWare hebben we helemaal geen reden om in mineur te zijn vandaag! We hebben namelijk sinds dit jaar twee hele fijne nieuwe teamleden in ons team! Vol met positieve energie! Welkom Virgil en Melvin!

Het team van FireWare staat ook dit jaar weer voor jullie klaar om hele gave, realistische en veilige oefenomgevingen te creëren! Happy Blue Monday!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent