CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Bezoek FireWare op de eRIC 2016

23 mei 2016
Bezoek-FireWare-op-de-eRIC-2016-1
Bezoek-FireWare-op-de-eRIC-2016-2

2, 3 en 4 Juni 2016 is het zo ver! Dan wordt op vliegveld Twente de eRIC  gehouden. De Internationale Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing. Uiteraard is FireWare van de partij. Met twee stands! Hier laten we u graag de nieuwste producten en trends zien voor iedereen die bezig is met vakbekwaam worden, vakbekwaam blijven en brandveilig leven.

De buitenstand: B70

Op onze buitenstand is het nieuwe brandveilig leven voertuig van Veiligheidsregio Gelderland Zuid te zien (bekijk hier het online portfolio). Een interactieve show bomvol special effects. Uiteraard zijn ook onze Cumulus en Stratus rookmachines uit te proberen. Bekijk in de proefopstelling de verschillen tussen de diverse  rookvloeistoffen en kijk welke vloeistof het beste bij u past!

Ook is de Vesta in bedrijf te zien. Deze kleine blustrainer met grote capaciteit wordt op verschillende plekken in de wereld gebruikt: van luchthaven tot BHV-opleider, van brandweerkorps tot detentiecentrum.

De binnenstand: E91

Binnen laten we u kennis maken met de nieuwste oefenpoppen van Ruth Lee: de Duty Range. Sterk, flexibel en in elke redgreep te gebruiken. Zelfs een pop met extreem overgewicht, de Obese Rescue van 260 kg zal aanwezig zijn.

Een complete set oefenmaterialen, voor zowel brand, BHV en CBRNE trainingen is aanwezig om aan te  bekijken, aan te raken en uit te proberen. Maak bijvoorbeeld kennis met de PPV trainer, de oefenset brandhaard en de Cirrus accurookmachine.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent