FireWare Interactive Incident Trainer

  • Scenario cabine voor eerste hulp bij incidenten
  • Iedere cursist een ander incident
  • Voorzien van projectie, licht- en geluidseffecten
  • Aansturing middels iPad of smartphone

 

SKU: 010-012-001 Categorie:

Beschrijving

Cursisten krijgen nu wel een heel unieke beleving! In een scenariocabine zijn ze getuige van een ongeval…. Vervolgens worden ze uitgedaagd om adequaat te reageren. In de scenario-cabine wordt door middel van projectie, animatie, decor,  geluids- en lichteffecten een realistische trainingsomgeving gecreëerd. De instructeur kan door middel van een iPad of smartphone het scenario selecteren én beïnvloeden. Zo heeft elke cursist zijn eigen uitdaging!

Met een druk op de knop wordt het slachtoffer bijvoorbeeld aangereden of komt hij met zijn vingers in een cirkelzaag terecht. Na het melden een ambulance laten komen? Ook dit is met de iPad een peulenschil. De licht- en geluidseffecten worden automatisch afgestemd op het scenario. Hier heeft de instructeur geen omkijken naar.

Elke cursist doorloopt een complete spanningsboog: van ongeval, naar handelen tot de overdracht aan de ambulance, alle fases tijdens een incident komen aan de orde. Door het grote aantal verschillende scenario’s, krijgt elke cursist zijn eigen trainingsbeleving. Naar keuze kan er gewerkt worden met een LOTUS slachtoffer of een reanimatiepop. Het personage in de animaties is overigens herkenbaar als de gebruikte reanimatiepop.

Vanuit de wachtruimte kunnen de overige cursisten door middel van een – optioneel-  videosysteem meekijken met de handelingen in de scenariocabines. Zo kunnen ze elkaar feedback geven. En de volgende cursist die naar binnen gaat? Die heeft weer een totaal nieuw scenario!

De trainingsomgevingen kunnen makkelijk veranderd worden. In minder dan een seconde. Op het moment dat de installatie met internet verbonden is, worden nieuwe omgevingen en scenario’s beschikbaar gesteld zodra deze beschikbaar zijn. En de database met scenario’s wordt elk jaar groter!

Ook de functionaliteiten nemen toe. De ontwikkeling van de Interactive First Aid Room staat niet stil.

Bestaande gebruikers worden meegenomen in de nieuwe functionaliteiten zodra deze beschikbaar komen.

De set wordt compleet geleverd inclusief 3 beamers, projectieschermen, draagconstructie,  geluids- en lichtinstallatie, aansturing en montage. Elke set in installatie is anders. Neem contact met ons op voor een offerte op maat of voor een showroombezoek om de FireWare interactive incident trainer live te bekijken!

Bekijk hier de Projectiecabine RBOC Fort Markenbinnen

Bekijk hier de Projectiecabine Preventief

Bekijk hier de Projectiecabine Intertraining