Aanbieding!

B-stock Vesta blustrainer

3.899,00 3.749,00 exclusief BTW

SKU: 10417 Categorieën: ,

Beschrijving

Een compacte blustrainer, geen water nodig

De FireWare Vesta B-stock is zeer licht beschadigd op de hoek van het apparaat. De beschadiging is puur visueel. Dit houdt in dat de FireWare Vesta absoluut werkt als een nieuwe Vesta. Wilt u graag zien hoe de Vesta eruit ziet, laat het ons dan even weten via info@fireware.nl Dan sturen we graag wat foto's van deze Vesta.

De FireWare Vesta is klein en compact, maar kan wel een enorme vlam geven. De blustrainer weegt 19 kg en is daardoor makkelijk te tillen. Ideaal wanneer u alleen een oefening uit moet zetten! De vlamgrootte is regelbaar middels het reduceerventiel.

Om de FireWare Vesta voor iedere situatie in te kunnen zetten, heeft FireWare actieve opzetstukken ontwikkeld. Actief wil zeggen dat ze werken met een eigen gastoevoer. De Vesta heeft hiervoor een speciale uitgang en een aparte knop op de afstandsbediening.

Dankzij de ervaring van FireWare met verschillende blustrainers, is de FireWare Vesta voorzien van allerlei handigheidjes: hij is licht van gewicht, klein van formaat, heeft een duidelijke, industriële afstandsbediening, is voorzien van een accu, uitgespaarde handvatten en hij wordt geleverd in een stevige kunststof kist. Bovendien is er tijdens de bouw al rekening mee gehouden dat er snel onderhoud en reparaties verricht kunnen worden, dankzij losse modules. Uiteraard wordt er enkel gewerkt met hoogwaardige componenten.

De FireWare Vesta wordt standaard geleverd in een kunststof box van 60*40*44 cm . Dit krat zorgt ervoor dat de Vesta makkelijk op te bergen en te transporteren is en is makkelijk stapelbaar met die van andere FireWare producten. Inclusief draadafstandsbediening, acculader, gasslang en reduceerventiel.

Bekijk hier de videos