CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Verkopend Adviseur Ensceneringsmiddelen

Vacature_Sales_Verkopend Adviseur Ensceneringsmiddelen_Nieuwsbericht

 

 • Procesoptimalisatie is helemaal jouw ding!
 • Je kent de grillen van AFAS profit en AFAS insite
 • Whoocommerce is geen onbekende voor je
 • Brandweer, Politie, Defensie en andere veiligheidsdiensten zijn JOUW doelgroep
 • Je wil altijd gaan voor de beste oplossing
 • Je bent in staat relaties op te bouwen en te onderhouden

Wat ga je bij FireWare doen?

Bij Fireware zorgen we er voor dat hulpverleners overal ter wereld vakbekwaam kunnen worden én blijven met behulp van super mooie oefenmaterialen. Dat doen we door innovatieve technologie te combineren met beproefde concepten. Het beste van verschillende werelden dus!

FireWare is steeds meer aan het professionaliseren en aan het automatiseren. In de 20 jarige reis van  een studentenkamer in Amsterdam Bijlmer naar een onderneming met een team van 25 personen in de kop van Noord Holland is er veel gebeurd. Er wordt gewerkt met systemen als AFAS profit, AFAS insite, Boxwise, nShift, Whoocomerce en tal van andere systemen.

Al die systemen worden aan elkaar gekoppeld om zo makkelijk en zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Dit met maar één doel: Zo veel mogelijk tijd over te houden om relaties écht goed te kunnen adviseren in wat voor hun de beste oefenoplossing is. En zo veel mogelijk tijd over te houden om écht gave nieuwe oplossingen te verzinnen én te realiseren.

Dit automatiseren en optimaliseren gebeurt met alle teams binnen het bedrijf. En nu is het zo dat binnen het salesteam het wel een beetje heel druk aan het worden is. Daarom zoeken we versterking voor ons salesteam!

We zijn niet op zoek naar de “ik kan alles verkopen” verkoper. Maar juist naar iemand die écht wil dat een relatie de beste oplossing krijgt voor zijn of haar uitdaging. Maar ook iemand die kan reflecteren op het verkoop- en adviseringstraject: wat is er goed gegaan en moeten we behouden? Wat moeten we de volgende keer beter doen en wat betekend dat voor onze interne processen?

Waarom zou je voor FireWare willen werken?

Bij FireWare geloven we dat er een verband is tussen je persoonlijke ambities en de ambities van FireWare. Samen gaan we het gesprek aan over onder andere:

 • Hoeveel wil je werken?
 • Op welke locatie wil je werken?
 • Op welke tijden wil je werken?
 • Hoe wil je je zelf ontwikkelen?
 • Waar wil je graag op begeleid worden?
 • Heb je een persoonlijke droom waar FireWare aan kan bijdragen?

Toch zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden: Het team van FireWare is écht een team. Iedereen heeft z’n sterke en minder sterke punten. En die weten we van elkaar. Iedereen is écht zichzelf.

Het is gebruikelijk om collega’s écht aan te spreken als er iets niet naar je zin gaat. Maar ook een high-five te geven als het wél naar je zin gaat. Noord Hollandse directheid en een niet lullen maar poetsen mentaliteit is niet vreemd binnen het team.

Verder is Fireware een groeiend bedrijf. Er wordt extreem ingezet op processen optimaliseren en verbeteren. Het tempo daarbij ligt hoog. Daar moet je wel tegen kunnen en energie van krijgen. Je hebt zelf heel veel invloed op deze optimalisatie processen. Bij FireWare zit je zeker niet “op de bijrijdersstoel”...!

In de Missie, visie en kernwaarden is de ambitie van FireWare te vinden. We gaan er écht voor dat hulpverleners overal ter wereld in zo’n realistisch mogelijke omstandigheden zich kunnen voorbereiden op een vaak zware taak. Deze vacature is een stukje van de puzzel om deze ambitie waar te maken. Hoe hier invulling aan te geven en tegen welke voorwaarden: daar gaan we graag over in gesprek!

Zie je dit zitten?

Neem dan contact op om eens een kop koffie of thee te komen drinken en het team te leren kennen.
Dat kan via sef@FireWare.nl of 088-2526000.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent