CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Medewerker Technische Dienst / Simulatie-technicus (32 – 36 uur per week)

Medewerker Technische Dienst

Geen dag is hetzelfde bij FireWare. Zeker niet voor een Medewerker Technische Dienst / Simulatie-technicus! Hoe tof is het dat je zelf mag werken met de apparaten die je assembleert en repareert? Dan leer je je apparatuur pas écht goed kennen.

Binnen de technische afdeling van FireWare zijn er heel veel doorgroeimogelijkheden en instapniveaus. Dus of je nu net van school komt of al jaren lang technische ervaring hebt als engineer… Het belangrijkste is dat jij bij FireWare past en FireWare bij jou.

Technisch werken op jouw niveau

In deze functie word je ingezet voor de technische werkzaamheden bij FireWare. Dat zijn reparaties aan en assemblages van oefenmaterialen, het werken aan oefenvoorzieningen op locatie én het onderhouden van de verhuurvloot van FireWare. Af en toe verricht je ook technisch onderhoud aan het pand. De werkzaamheden worden afgestemd op je kennis en ervaring. Daarnaast ga je actief helpen om hulpverleners vakbekwaam te laten worden én te blijven. Je helpt mee met het uitzetten van grote en kleine oefeningen voor brandweer, politie, ambulancediensten, defensie, BHV en nog veel meer organisaties. Enige interesse of affiniteit met deze sectoren is dan ook wel heel erg handig. Het is goed om je te realiseren dat deze oefeningen ook ’s avonds en af en toe in het weekend kunnen zijn.

Uiteraard is het van belang dat je technisch én nauwkeurig bent. Lees: goed een schroevendraaier kunnen vasthouden (en dat leuk vinden), veilig kunnen werken aan elektrische installaties en de wil om topproducten voor onze klanten te maken. De werkinstructies voor het assembleren liggen stap voor stap vast. Aan deze stappen moet je je ook écht kunnen houden. Het is van belang dat je een werkinstructie zelfstandig kunt lezen en begrijpen. En heb je meer ervaring? Help dan vooral mee om de instructies op te stellen en de producten nog beter te maken! Je creativiteit kun je kwijt bij het uitzetten van ensceneringen en simulaties. Hier wordt je intern voor opgeleid. Stap voor stap kun je verder groeien tot je zelfstandig grotere projecten kunt gaan doen. Heb je ervaring met theater-technische apparatuur? Dat kan je helpen, maar het is zeker niet noodzakelijk.

Word je enthousiast van het werk dat FireWare doet en denk je dat je daar vanuit je technische rol een bijdrage aan kan leveren? Laten we dan vooral kennis maken!

Bekijk de video

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent