CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare zoekt een Electrical Engineer die mooie oplossingen kan helpen bouwen voor hulpverleners!

Vacature Electrical Engineer

Gaat jouw hart sneller kloppen van een écht mooie schakelkast? Weet jij hoe je deze moet ontwerpen? Heb je daar een sterke mening over? En kun je ‘m ook nog tekenen en bouwen? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken!

Bij FireWare werk je als Electrical Engineer in een team. Dit team bestaat uit allround technici en programmeurs. Daarnaast werk je nauw samen met onze vormgevers. We willen namelijk niet alleen functionele, maar ook mooie dingen maken! Zo draag je met jouw specialistische elektrotechnische kennis bij aan het vakbekwaam worden en blijven van hulpverleners.

FireWare zoekt jou!

Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor de elektrotechnische kant van onze producten en projecten. Je ontwerpt en assembleert schakelkasten, maar je zorgt ook voor de verslaglegging en inkoop van de componenten die je nodig hebt. Je hebt dan ook veelvuldig contact met leveranciers én klanten. We hechten waarde aan je sociale vaardigheden, maar ook aan je kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Zo ben je betrokken bij projecten, zoals de bouw van oefencentra, simulatoren en escape rooms. Maar ook bij productontwikkeling en productverbetering worden je kwaliteiten ingezet. Vaak in Wieringerwerf, maar ook soms wat verder van huis.

Natuurlijk bieden we een marktconform salaris, met een aantal leuke extra’s. De sfeer bij FireWare is informeel. Tussen de middag wordt er gezamenlijk geluncht aan een gedekte tafel. Er is een vrijdagmiddagborrel en een koffiemachine met verse bonen en de mogelijkheid voor een goede cappuccino. Thee in tal van smaken en er is zelfs een bedrijfshond. Af en toe een bedrijfsuitje en parkeren kan gewoon voor de deur, zonder app. En natuurlijk vinden we het fijn dat je blijft doorleren!

We zijn op zoek naar iemand met minimaal een opleiding Elektrotechnische Industriële producten- en systemen Niveau 3 of vergelijkbaar. Het is fijn als je basiskennis hebt van elementaire theatertechniek, maar mocht dit niet zo zijn, dan zijn er voldoende teamleden die je hierbij kunnen ondersteunen. Als je in elk geval maar in staat bent een schakelkast te ontwerpen, de componenten in te kopen, te bouwen en te plaatsen. Daarnaast kun je er ook voor zorgen dat de documentatie kloppend is.

Uiteraard is er een goed uitgeruste werkplaats en wordt er aan alle randvoorwaarden voldaan zodat je je werk goed kunt uitvoeren. Je krijgt heel veel vrijheid. Met die vrijheid moet je wel kunnen omgaan. We zoeken iemand met veel goede ideeën, die dingen gedaan krijgt en met verantwoordelijkheidsgevoel. Maar ook iemand die tegengas kan geven, voor zijn of haar principes durft op te komen en met opbouwende kritiek kan omgaan.

Is deze functie jou op je lijf geschreven? Laat het ons weten via sef@fireware.nl. Heb je vragen over de functie of over ons bedrijf? Hartstikke leuk! Neem gerust contact op via +31(0)88 252 60 00.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent