CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Van delen word je rijk: vakbekwaam op afstand

01 april 2020

Veel hulpverlenende instanties hebben op dit moment een uitdaging met het vakbekwaam worden en blijven. Lesgeven op afstand is een manier om in deze uitdagende periode toch iets aan vakbekwaamheid te doen.

Er zijn al verschillende initiatieven uitgevoerd. Denk aan de webinars en instructiefilmpjes van Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid, maar bijvoorbeeld ook de digitale oefenavonden van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Samen kennis delen

Het vakgebied van lesgeven op afstand is nieuw binnen de hulpverleningssector, zeker op deze schaal. Daarom gaan Bas Bor (Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid), Richard Dorenbos (Veiligheidsregio Noord-Holland Noord) en Sef Hendrickx (FireWare) intensiever samenwerken en kennis delen. Niet alleen met elkaar, maar juist met de hele hulpverleningssector!

De uitkomsten van de verschillende experimenten. Dilemma’s waar we voor komen te staan. Wat werkt er wel en wat werkt er niet? Al deze zaken zullen we actief gaan delen, via nieuwsbrieven en op social media. Op deze manier hopen we hulpverleners te kunnen helpen met het vakbekwaam worden en blijven op afstand. We hebben de wijsheid zeker niet in pacht, maar samen gaan we deze uitdaging aan!

Als eerste op de hoogte

Via onze speciale nieuwsbrief over vakbekwaam op afstand, ben je altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe inzichten. Schrijf je gratis en vrijblijvend in!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent