CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

SoundBox geeft andere dimensie aan oefening kleine ruimte

03 mei 2016
Soundbox oefening-1
Soundbox oefening-2

Eén van onze klanten in de UK, Specialist training Consultants Ltd, gebruikt de soundbox small en een oefenpop van Ruth Lee op een bijzondere manier om hun oefeningen in een besloten ruimte realistischer te maken. Om andere mensen te inspireren plaatsten ze een prachtige film van deze oefening op diverse social media. Op deze film is duidelijk te zien hoe belangrijk geluid is tijdens een oefening en hoe communicatie bemoeilijkt wordt.

Tom Gwilliam van Specialist training Consultants Ltd: "Het is verbazingwekkend wat deze Eon leerlingen bereikt hebben in slechts twee dagen. Video-opnames op een GoPro Hero4 Session, reddingspop van Ruth Lee en geluidseffecten van de FireSales SoundBox van FireWare. Nogmaals, fantastische faciliteiten verzorgd door zeevaartschool Seahaven Maritime Academy en onze trainingspartner voor dit grote project BELAY ROPE ACCESS LTD.”

Gwilliam over de SoundBox: "We gebruikten jullie kleine SoundBox op batterijen met de dieselmotor geluidseffecten. Het gaf echt een andere dimensie aan het werken in besloten ruimten, het testte communicatiestrategieën goed en de geluidskwaliteit en het volume waren uitzonderlijk."

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent