CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Whitepapers

Whitepaper

FireWare stelt hulpverleners overal ter wereld in staat zo realistisch mogelijk te oefenen. We creëren regelmatig kennisartikelen over relevante onderwerpen, zodat jouw kennis up-to-date blijft.

Onderstaand vind je een overzicht van alle gratis downloads. Abonneer je op de nieuwsbrief van FireWare om op de hoogte te blijven van nieuwe publicaties.

Whitepaper ensceneren is emotioneren

Ensceneren is emotioneren

"Een handreiking over mentale veiligheid tijdens realistische oefeningen"

Tijdens de COVID-19 crisis hebben Paul Weijling, Jasper Weijling en Sef Hendrickx geëxperimenteerd met het lesgeven op afstand vanuit de FireWare studio. Tijdens een van de pauzes kwam het gesprek op de verbanden tussen ensceneren en mentale bewustwording bij traumagevoelige beroepen. De conclusie was dat dit onderwerp in het werkveld nog niet de aandacht krijgt die het verdient. Daarom besloten de schrijvers hun kennis te bundelen.

Whitepaper leerkrachten

Vakbekwaam op afstand - leerkrachten

"Wat kunnen hulpverleners leren van leerkrachten in het basisonderwijs?"

Leerkrachten geven over het algemeen vaker les dan brandweerinstructeurs. Hoe hebben zij de gedwongen transformatie naar lesgeven ervaren? Maar bovendien, wat kan hulpverlenend Nederland daarvan leren? In dit whitepaper vind je de bevindingen inzichten van 5 leerkrachten in het basisonderwijs. Daarmee hopen we hulpverlenend Nederland te kunnen inspireren!

Whitepaper lesgeven in brandverloop

Lesgeven in brandverloop

"Lesgeven in brandverloop, zo doe je dat!"

In januari 2020 vond een masterclass plaats bij FireWare. Twintig instructeurs kwamen bijeen om om samen ideeën te delen over hoe les te geven in brandverloop. Deze whitepaper is een uitreksel van de bevindingen.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent