CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Safety Library nu gratis beschikbaar bij FireWare

12 oktober 2020

We hebben leuk nieuws om te delen: per vandaag is de FireWare Safety Library geheel gratis beschikbaar! Daarmee krijg jij als veiligheidsinstructeur toegang tot ruim 2500 animaties, 2D-afbeeldingen en 3D-afbeeldingen om digitaal scenario’s te ontwerpen. Met behulp van een presentatieprogramma, zoals Microsoft PowerPoint, kun je deze scenario’s presenteren aan je cursisten.

Met vakbekwaamopafstand.nl hebben we als FireWare een mooie bijdrage kunnen leveren aan de oefenavonden voor brandweerkorpsen in de lockdown periode. En dat hebben we met heel veel plezier gedaan. Dit initiatief sloot minder aan bij de behoeften van BHV-opleiders. Ook deze groep mensen willen we graag ondersteunen. Maar hoe? Daar hebben we bij FireWare een tijdje diep over nagedacht. En toen wissen we het; we stellen onze Safety Library gewoon gratis beschikbaar! Daarmee kunnen opleiders hun digitale lessen voorbereiden, presentaties nog interactiever maken en table-tops maken waarbij cursisten op veilige afstand blijven.

We hopen dat dit gebaar instructeurs helpt om de werkwijze aan te passen aan deze bijzondere tijd. Want, we willen er ook voor onze relaties zijn als het allemaal even wat moeilijker is. Uiteraard is de Safety Library ook beschikbaar voor andere hulpverleners!

FireWare Safety Library

De FireWare Safety Library geeft jou als instructeur de beschikking over ruim 2500 bestanden die gerelateerd zijn aan de veiligheidsbranche. Denk aan hulpverleningsvoertuigen, hulpverlenend personeel, veiligheidspictogrammen en rook- en vuuranimaties om oneindig veel realistische scenario’s te ontwerpen én te presenteren in je eigen presentatieprogramma, bijvoorbeeld PowerPoint. Creëer interactieve brand- en ontruimingsscenario’s met behulp van gebouwen, vluchtwegen en vuuranimaties. Of verzorg een Table Top oefening als leerzame aanvulling op je cursus. Plaats afbeeldingen en animaties in de plattegronden en speel incidenten in diverse scenario’s na. Creëer bovendien de meest uiteenlopende casustrainingen: je kunt het zo gek echt niet bedenken!

Gebruik maken van de FireWare Safety Library?

Afbeeldingen en animaties uit de Safety Library downloaden kan geheel gratis. Je moet wel over een account bij FireWare beschikken. Login met je huidige account of registreer kosteloos en vrijblijvend via deze pagina: https://www.fireware.nl/safety-library/. Bekijk de video’s voor meer informatie en inspiratie, maak een account aan en... ga experimenteren! En heb je iets moois gemaakt? Laat het ons dan even weten. Dat vinden we leuk!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent