Rook simuleren op plekken waar oefenrook niet wenselijk is? Het kan met het nieuwe FireWare  Nebula Elektronische bindmasker! De cursist krijgt een wel heel bijzonder ski-masker op, voorzien van een LCD scherm. Dit scherm kan met een druk op de knop meer of minder doorzichtig worden. Zo zijn 6 verschillende rookdiktes te simuleren.

Met de Nebula heeft de cursist de rookbeleving en de instructeur vrij zicht voor een goede waarneming. Zo kan er optimaal feedback gegeven worden. Er is zelfs een random stand, hierbij geeft het masker een onregelmatig rookpatroon met op soms meer of minder zicht.

Met de bijgeleverde afstandsbediening kan de instructeur tot 4 groepen maskers bedienen. Elke groep kan uit een praktisch ongelimiteerd aantal maskers bestaan. En raakt een cursist in paniek? Geen probleem, met één druk op de paniekknop is het zicht weer terug.

Het masker kan direct op het gezicht, maar ook over een ademluchtmasker gedragen worden. Alle elektronica is netjes weggewerkt in de behuizing van het masker: geen losse draden of losse kastjes voor de cursist. Wel zo veilig! En opladen? Dat kan gewoon via een mini- USB aansluiting.

De MAXI set bestaat uit:

  • 1 instructeursunit ( afstandsbediening )
  • 4 Nebula elektronische blindmaskers
  • 1 oplaad hub met 5 laadkabels
  • Gebruiksaanwijzing
  • Het geheel netjes verpakt in een kist met schuiminterieur

Eerste dag: € 90,-
Extra dag:  € 10

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.