CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Portfolio

Mobiele oefencentra

Wil je cursisten de beste trainingsbeleving op locatie geven? Dan moet er binnen de beperkte ruimte van een mobiele oplossing creatief gedacht worden. Een uitdaging die FireWare graag aangaat! Of het nu om een trailer, aanhangwagen, container of voertuig gaat: de beleving voor de cursist staat centraal. In nauw overleg met jullie laten we leer- en lesdoelen op creatieve en interactieve wijze terugkomen.

Bij een mobiel concept is de logistiek van groot belang. Hoe komt de installatie van locatie A naar locatie B? Hoe zijn stroom- en watertoevoer geregeld? Welk rijbewijs is er nodig voor het vervoeren van het mobiele oefencentrum? En wat doe ik als mijn trekkend voertuig uitvalt? Allemaal vragen waar FireWare in het ontwerp al rekening mee houdt. Zo ontstaat er een mobiele oplossing waar de gebruiker jarenlang plezier van heeft!

Bekijk hieronder een aantal recente voorbeelden. Ben je zelf geïnteresseerd in het inzetten of ontwikkelen van een mobiel oefencentrum? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent