• Zeehonden in kist
  • Zeehonden in kist
  • Zeehonden in kist

Zeehonden in kist

Onlangs kreeg FireWare een wel heel bijzonder verzoek van Albert Dijkstra van BHV Training Zeeland. Het gesprek ging zo:

A: Hebben jullie die kist die ik voor mijn brandpop gebruik ook wat hoger?

FW: Ja hoor….

A: En hebben jullie die ook op voorraad?

FW: Jazeker, 4 stuks.

A: Mag ik jullie dan een ongebruikelijk sponsor verzoek doen? Ik ben namelijk ook vrijwilliger bij de EHBZ (Eerste Hulp Bij Zeezoogdieren) en deze kisten zijn ideaal voor ons om hulpbehoevende zeehonden te vervoeren.

Gevolg: in de regio Zeeland worden langs de gehele kust nu regelmatig zieke of achtergelaten jonge zeehonden vervoerd naar opvangcentra in de grijze FireWare kratten. We wisten natuurlijk al dat ze praktisch en veelzijdig zijn, maar nooit gedacht dat ze hiervoor ingezet zouden worden. Albert en collega’s, veel succes met het goede werk dat jullie doen!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.