Veiligheidsregio Midden- en West Brabant kiest voor FireWare en Dynastart voor de levering van oefenpoppen en rookmachines

Veiligheidsregio Midden- en West Brabant kiest voor FireWare en Dynastart voor de levering van oefenpoppen en rookmachines

Inspirerend samenwerken is één van de kernwaarden van FireWare. We zijn dan ook super trots op onze dealer Dynastart. Zij mogen de aankomende 4 jaar oefenpoppen leveren aan Veiligheidsregio Midden- en West Brabant. Voor dit project hebben we samen een aantal mooie oplossingen ontwikkeld. Bijvoorbeeld een extreem degelijke pop met een elektrisch verwarmingselement zodat deze goed op te merken is met een warmtebeeldcamera. Maar ook worden een aantal poppen met specifieke gewichten speciaal voor de regio geproduceerd.

FireWare mag de aankomende 4 jaar de materialen leveren om rook te simuleren. Onze mooie Cirrus accu rookmachines, maar ook de Cumulus en Stratus worden samen met de draadloze afstandsbedieningen ingezet. Met de FireWare rookvloeistoffen is er  altijd een geschikte vloeistof voor elk type simulatie beschikbaar. En met de Smoke-hose sets kunnen uitslaande branden en natuurbranden gesimuleerd worden. Voor gekleurde rook maakt de veiligheidsregio gebruik van onze rookpatronen De rookpatronen zijn beschikbaar in rood, groen, geel, zwart en blauw!

Mirjam Witteman, Arjan Gijsbers, Wim Doest en Sef Hendrickx hebben 6 November in Ettenleur de laatste puntjes op de spreekwoordelijke I gezet. Blije gezichten die uitkijken op een super prettige samenwerking!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.