• Team Technische Dienst FireWare Bijgeschoold in NEN 3140

Team Technische Dienst FireWare Bijgeschoold in NEN 3140

Binnen FireWare werken we actief aan vakbekwaam worden én blijven. Zo is het hele technische team weer bijgeschoold in het keuren van arbeidsmiddelen volgens de NEN 3140. Trainer Xander ten Dolle had een mooi maatwerk programma samengesteld speciaal voor FireWare; met speciale aandacht voor de problematiek die hoort bij het keuren van oefenmaterialen. Zowel voor onze klanten, als voor onze verhuurvloot.

Merijn, Caspar, Henny, Stefan, Danyon en Willem zijn weer helemaal bij en staan klaar om jullie oefenmaterialen weer prima te onderhouden én te keuren. Interesse in een onderhoudsbeurt? Neem dan gerust contact met ons op!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.