Onze dealer Hobrand organiseert; Hobrand Safety demodag!

Onze dealer Hobrand organiseert; Hobrand Safety demodag!

Op 1 november organiseert onze dealer Hobrand de Hobrand Safety demodag!

Uit de praktijk is naar voren gekomen dat de Brandweer en Industrie steeds meer de behoefte heeft om reddings- en veiligheidsproducten te ervaren en te vergelijken, voordat men tot aanschaf overgaat. Daarom organiseert Hobrand voor de 4e keer een demodag voor hun klanten. Dit event vindt plaats op het Trainingscentrum Delta Safety in Rotterdam op donderdag 1 november 2018.

Jerry Krijn, dé productspecialist op het gebied van blusschuim en blusschuiminstallaties en Hans Godding van IRIS Thermovision zijn één van de speciale gastsprekers die aanwezig zijn op het event. Daarnaast zijn er praktijkdemo's van W.R.E.T. wateroppervlaktereddingFireWare brandweer-oefenmaterialenMSA valbeveiligingNew Pig absorptiematerialen en Vetter hulpverleningsmaterialen.

Op deze website kunt u het volledige programma vinden en kunt u zich aanmelden voor deze demodag. Gebruik hiervoor het menu aan de linkerkant.
Deelname aan deze dag is kosteloos en inclusief een ontbijt, lunch en diner.

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.