Kerst bij FireWare

Kerst bij FireWare

De feestdagen zijn in zicht! Wij kijken met een tevreden gevoel terug op 2018. Er zijn een aantal mooie projecten gerealiseerd. Zoals de BHV Escaperoom bij OABV en de projecten rondom Brandveilig Leven. Daarnaast heeft de case voor EHBZ (Eerste Hulp bij Zeezoogdieren) veel indruk op ons gemaakt.

We hebben op gave beurzen gestaan, zoals de Fire Experience Day en de Hobrand demodag! En we stonden met een prachtig artikel over Fireware in de krant!

Het team is hechter geworden en voorzien van nieuwe gezichten! Samen met oude en nieuwe toppers is het 15-jarig jubileum van FireWare feestelijk gevierd. Na een prachtig 2018 hopen wij weer te pieken in 2019!

Van 24 december tot 1 januari zijn we met vakantie. Op 2 januari staan we klaar voor een frisse start van een mooi 2019. Waarin we hopen weer een hoop mooie nieuwe projecten te kunnen gaan ondernemen. Wil je weten hoe wij je kunnen helpen met jouw project twijfel dan niet en neem vooral contact met ons op! Het FireWare team staat ook in 2019 weer voor je klaar!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.