• Hoera, READY2RESCUE is onze nieuwe dealer!
  • Hoera, READY2RESCUE is onze nieuwe dealer!
  • Hoera, READY2RESCUE is onze nieuwe dealer!
  • Hoera, READY2RESCUE is onze nieuwe dealer!

Hoera, READY2RESCUE is onze nieuwe dealer!

We zijn een mooie samenwerking rijker! Sinds vandaag is READY2RESCUE dealer van de FireWare oefenmaterialen in Nederland.

Samenwerking

Een tijdje geleden ontmoette Sef eigenaar Robin Lamslag en tijdens het eerste gesprek klikte het meteen. Al snel ontstond het idee om te gaan samenwerken. READY2RESCUE biedt oplossingen voor AED eigenaren, BHV- en EHBO organisaties. Robin vertelde enthousiast over zijn ambities om nieuwe markten aan te snijden. Vervolgens is het snel gaan lopen!

Producttraining

In onze showroom werd Robin helemaal klaargestoomd voor het aanstaande dealerschap. Vol enthousiasme demonstreerde Merijn onze simulatie producten voor bedrijfshulpverlening. Al snel kreeg ook Robin feeling met de FireWare oefenoplossingen. De uitdaging om zelf diverse scenario’s te ensceneren vertrouwen we je volledig toe Robin!

Are you READY2RESCUE?

READY2RESCUE verleent al meer dan 10 jaar service & support van levensreddende- en eerste hulp middelen en trainingsartikelen. Robins specialisatie is het onderhouden van verschillende merken oefenmaterialen en daarom kunnen we trots zeggen dat we met een specialist in zee gaan. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.