• Het Voorlichtingsvoertuig van Hulpverleningszone Oost Vlaams Brabant krijgt vorm!
  • Het Voorlichtingsvoertuig van Hulpverleningszone Oost Vlaams Brabant krijgt vorm!
  • Het Voorlichtingsvoertuig van Hulpverleningszone Oost Vlaams Brabant krijgt vorm!
  • Het Voorlichtingsvoertuig van Hulpverleningszone Oost Vlaams Brabant krijgt vorm!

Het Voorlichtingsvoertuig van Hulpverleningszone Oost Vlaams Brabant krijgt vorm!

Na de mooie Brandveilig Leven Projecten in Nederland mag FireWare nu een voorlichtingsvoertuig in België realiseren. Hulpverleningszone Oost Vlaams Brabant gaf de opdracht om een spectaculair voorlichtingsvoertuig te ontwerpen voor de Belgische markt. Voor de realisatie wordt samengewerkt met LeefBrandveilig.be, Oscare en natuurlijk de Hulpverleningszone zelf.

De ster van de show is de familie vlam. Deze karakters, ontworpen door Peter van Rossum en Tim Renders vormen de basis van Leefbrandveilig.be  FireWare mocht een mobiel concept verzinnen waarbij er voortgeborduurd werd op het succes van deze campagne.

Er wordt hard gewerkt aan de realisatie: Sjaak, Remco en Guido van Feld Carrosserie zijn druk bezig om het voertuig op te bouwen. Met veel liefde én aandacht wordt de Renault platform cabine voorzien van een opbouw, waarin het interactief spel geplaatst wordt. Door middel van een aantal vragen wordt de kennis rond brandveilig leven van de bezoeker getest. Het doel is om de leden van de familie vlam zo snel mogelijk bij het verzamelpunt te krijgen. Wie dat als eerste voor elkaar heeft, wint het spel!

De vragen zijn per show en locatie anders. Zo kan er optimaal ingespeeld worden op de doelgroep. Per show wordt een uitgebreide rapportage gemaakt van de gestelde vragen en de gegeven antwoorden. Ook de gps-positie van het voertuig wordt hierbij verwerkt. Het is zo mogelijk meer inzicht te krijgen in de kennis van de bezoekers rond brandveilig leven.

Aan de achterzijde wordt een klein klaslokaal vol leuk, interactief lesmateriaal gebouwd waarbij voorlichting gegeven kan worden aan de verschillende doelgroepen. Het grote scherm geeft dag en nacht voorlichting aan voorbijgangers. Op deze manier wordt het voertuig optimaal ingezet. Voldoende opslagruimte en een kleine keuken maken het voertuig helemaal compleet!

Voor het einde van de zomer is dit voorlichtingsvoertuig al te bezoeken op diverse evenementen in de regio.

Ook interesse in een instructie of voorlichtingsvoertuig? Neem dan gerust contact met ons op! Of kijk eens in ons portfolio met onze BVL projecten.

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.