Health Edu is de nieuwe Dealer voor Fireware in de Golfstaten

Health Edu is de nieuwe Dealer voor Fireware in de Golfstaten

We waren zeer vereerd om Dr Nassar Al Hamdan te mogen verwelkomen voor een 2-daagse inspiratiesessie als onze gast in Nederland.

Zijn bedrijf, Health Edu, is de distributeur voor FireWare-producten, -projecten en -services in de Golfregio. Op de eerste dag was er een interessante producttraining. Op de tweede dag konden we het gloednieuwe opleidingscentrum van Schiphol zien om het modulaire concept te bekijken.

De veiligheidsregio Friesland heeft uitgelegd hoe zij de 'Kameleon' gebruiken bij hun roadshows over openbare veiligheid. In het trainingscentrum van Intertraining konden we zien hoe een escape-game wordt gebruikt voor het geven van een training en een sneak preview van de gloednieuwe interactieve incidententrainer!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.