CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare rookmachines in korte film “De Blauwe Maagd”

De Blauwe Maagd 4
De Blauwe Maagd 2
De Blauwe Maagd 3
De Blauwe Maagd
De Blauwe Maagd 5
De Blauwe Maagd 6
De Blauwe Maagd 7
De Blauwe Maagd 8

Soms krijgen we bijzonder leuke aanvragen binnen in onze mailbox. Filmproducent Ewoud Bon stuurde ons het verzoek om een bijdrage te leveren aan de korte speelfilm “De Blauwe Maagd”. Er werd gezocht naar een manier om realistisch mist te produceren voor de eindscène van deze korte drama. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Theatertechniek

De theater- en filmindustrie vormt de basis van het DNA van FireWare. Als een rode draad loopt de toepassing van theatertechniek door onze projecten en producten. Daardoor weten we waar een van onze grootste krachten ligt: onze ontwerpen onderscheiden zich in termen van realisme. Dat we een aanvraag ontvingen welke compleet in lijn ligt met onze eigen oorsprong, motiveerde ons team dan ook ontzettend om met dit project te vlammen!

De Blauwe Maagd

“De Blauwe Maagd” is een unieke, internationaal georiënteerde korte dramafilm met een zwart-komisch randje. De hoofdrol wordt vertolkt door gerenommeerd acteur Pierre Bokma. Bokma kruipt in de huid van Thomas, een vermogende Nederlandse man. Als zijn vrouw Nathalie, gespeeld door Sytske van der Ster, gekidnapt wordt op hun romantische vakantie in Zuid-Frankrijk, probeert hij haar terug te kopen met zijn fortuin. Thomas raakt daardoor echter verwikkeld in een eeuwenoude vete…

Indrukwekkende eindscène

In de indrukwekkende eindscène van “De Blauwe Maagd” zijn 3 Stratus rookmachines ingezet om een realistisch mistbeeld te creëren. De Stratus rookmachines hebben samen met de geperforeerde smokehose sets hun werk fantastisch gedaan in het Mont Ventoux gebergte.  Erg gaaf om onderdeel te zijn van dit prachtige filmproject!

Wil je weten wat onze producten kunnen betekenen voor jouw project? Neem dan contact met ons op!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent