• Cursus onderhoud oefenmaterialen voor Veiligheidsregio Limburg-Noord
  • Cursus onderhoud oefenmaterialen voor Veiligheidsregio Limburg-Noord
  • Cursus onderhoud oefenmaterialen voor Veiligheidsregio Limburg-Noord

Cursus onderhoud oefenmaterialen voor Veiligheidsregio Limburg-Noord

Hoeveel gemak zou het geven als een Veiligheidsregio in staat is zelf zijn oefenmaterialen te onderhouden en te repareren? En dit ook nog volgens de hoogst mogelijke standaarden te doen? FireWare denkt heel veel!

Daarom waren vandaag Monique Claessens, Peter Rachmat en Nick van der Aa van Veiligheidsregio Limburg-Noord bij FireWare op bezoek voor een cursus onderhoud en reparatie van oefenmaterialen. Onder begeleiding van de ervaren technici van FireWare werden verschillende storingen aan verschillende machines van de regio opgelost. Een mooie bijkomstigheid van de cursus was het inzicht in elkaars problematiek: welke problemen heeft een gebruiker bij het uitvallen van materialen en welke problemen heeft een fabrikant op het moment dat er een machine binnenkomt met alleen de tekst: “is stuk”….

Met pragmatisch denken, wederzijds vertrouwen, basis technisch inzicht en een gezonde dosis boerenverstand zijn de grootste uitdagingen makkelijk te overwinnen: Dát is inspirerend samenwerken! De meest voorkomende reparaties kunnen vanaf nu door de Veiligheidsregio zelf uitgevoerd worden. En wellicht belangrijker: de meest voorkomende storingen voorkomen. Dit spaart over en weer veel logistieke kosten, ergernis en downtime van machines. En de onderdelen, die worden gewoon toegestuurd. Komt de regio er even niet uit, dan staan de technici van FireWare klaar als backup. Lekker laagdrempelig en super efficiënt.

Ook wordt het met deze vorm van samenwerking veel makkelijker om goede ideeën uit te wisselen en producten te innoveren. Kortom betere communicatie, minder downtime van machines, minder (logistieke) kosten, meer inzicht in economische- en technische levensduur van materialen. Een hele mooie win-win situatie!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.