CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Didactische Escape room OABv bv

De geest van verpleegster Anne dwaalt al ruim een eeuw door de 3 identieke escape rooms bij OABV bv in Den Haag. Door haar toedoen zijn 4 patiënten overleden. Lukt het de cursisten wel om de juiste beslissingen te nemen op tijd te ontsnappen?

De deelnemers worden opgedeeld in 3 groepen. Elke groep wordt opgesloten in één van de drie identieke escape rooms. Wie ontsnappen als eerste? Alle onderwerpen van een BHV training komen aan bod: levensreddend handelen, brand, ontruiming en communicatie.

Interactieve beleving

De opdrachten variëren van eenvoudige goed/fout vragen tot bijvoorbeeld het aanleggen van een verband. Hier wordt een foto van gemaakt en de instructeur beoordeelt die op afstand. Is het goed, dan ontvangt de groep een deel van de code. Een foute inzending kost de deelnemers extra straftijd.

Per ruimte zijn er 24 kluisjes met diverse -interactieve- voorwerpen. Zo zijn er boekjes en instructiematerialen die door de cursisten 'aangeschaft' kunnen worden tegen kostbare tijd. Met licht- en geluidseffecten wordt de beleving compleet gemaakt. Dit alles natuurlijk volledig in de stijl van Rescusi Ann, de terrorverpleegster uit 1890.

Bekijk de video's

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent