CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Didactische escape room OTC Someren; “Hotel Crashed”

Het is het jaar 1934. Een piccolo van Hotel Crashed is zo kwaad over zijn ontslag dat hij is teruggekomen om wraak te nemen. Hij heeft de liften gesaboteerd en de hotelkamers overhoop gehaald. Hierna verdwijnt de piccolo en laat hij zijn opvolger in shock achter. Aan de deelnemers de taak om de chaos te herstellen en de boel op te ruimen.

Het spel

De BHV escape room van OTC Someren bestaat uit 4 unieke ruimtes en een ontvangsthal. In de ontvangsthal van het hotel krijgen de deelnemers uitleg over het spel door de geshockeerde piccolo. Dan gaat de deur open en begint het spel. De piccolo stelt vragen aan de deelnemers via geprojecteerde video’s. Met de juiste kennis kunnen de deelnemers de codes kraken en ontsnappen!

Elke unieke ruimte een eigen thema

Iedere ruimte van de BHV escape room heeft een eigen thema. De thema's brandveiligheid, communicatie, kennis over brand, levensreddend handelen en ontruiming komen aan bod. Tijdens de ontsnapping moeten de deelnemers vragen activeren en puzzels oplossen om de codes te kraken.

De escape room is eenvoudig aan te sturen op een tablet. Aangezien elke ruimte apart gespeeld kan worden, kunnen er vier groepen tegelijkertijd deelnemen aan de ontsnapping.

Didactische escape room OTC Someren

Benieuwd naar de escape room van OTC Someren? Bekijk dan deze video of speel de "Revenge of the piccolo" zelf!!

Bekijk de video

Escape room voor BHV trainingen

Deze didactische escape room wordt ingezet als lesmiddel bij BHV trainingen. FireWare heeft diverse didactische escape rooms ontwikkeld om op een interactieve en leuke manier deelnemers iets te leren. Bekijk hier een aantal recente voorbeelden.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent