CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

BOM-COM

Leer communiceren als een baas

Communicatie is een wezenlijk onderdeel van een BHV- of veiligheidstraining. Maar, hoe kun je dat nu het beste beoefenen? De BOM-COM is een didactische escapegame, die zowel op een opleidingscentrum als op locatie gespeeld kan worden. De groep cursisten wordt in tweeën gedeeld. Eén groep moet de bom ontmantelen. De andere groep heeft de gebruiksaanwijzing. Door middel van portofoons communiceren de groepen met elkaar en kunnen ze samen de bom binnen de tijd onschadelijk maken. Mits ze goed communiceren en samenwerken uiteraard!

Leren door beleving

Alle stappen die doorlopen moeten worden bij de ontmanteling zorgen voor een positief leerresultaat. Dat komt door het “leren door beleving” principe. Zelfs als de bom niet succesvol ontmanteld wordt, worden er tal van relevante leer- en lesdoelen behaald. De BOM-COM is leuk, spannend en interactief, maar bovenal een onderwijs leermiddel. Daarmee onderscheidt de BOM-COM zich van een “gewone” escapegame.

Toekomstbestendig

De BOM-COM is toekomstbestendig uitgevoerd. Door middel van het aanpassen van de software kunnen er in de toekomst verschillende extra en aanvullende spellen geprogrammeerd worden. Er zijn tal van schakelaars, touchscreens, connectoren en schakelaars geïntegreerd. Samen kunnen die weer nieuwe uitdagingen vormen. De hardware is er klaar voor!

Op maat gemaakt

Geen BOM-COM is het zelfde. Het uiterlijk wordt aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Uiterlijk, taal, maar ook de spellen worden op maat en op basis van de beoogde leer- en lesdoelen gemaakt en gepersonaliseerd. Bij het aanschaffen van de BOM-COM zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • BOM-COM in slagvaste koffer;
  • Full colour bestickering met eigen logo en thematisering;
  • 5 maatwerk spellen;
  • Set kabels en sleutels;
  • Ontmantelklapper;
  • Instructeursmanual.

In het totaal wordt er rekening gehouden met 24 uur ontwerp- en personaliseringstijd,  8 uur programmeertijd en 8 uur projectbegeleidingstijd per koffer. Onze ervaring is dat daarin een goede basissetting te bouwen is. Moet het nog uitgebreider, spectaculairder of anders? Dan is er extra ontwerp en programmeertijd bij te boeken. Deze worden separaat in rekening gebracht. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb je interesse? Neem contact met ons op voor een prijsopgave!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent