CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Partners in Prevention Show 2016

30 april 2016
prevention show 2016-1
prevention show 2016-2
prevention show 2016-3

Inspirerend samenwerken is één van de kernwaarden van FireWare. En dat hebben we gedaan op de  “Partners in Prevention Show 2016” in Canada. We waren te gast op de stand van onze Canadese distributeur Alan Gee van A.L.G. Safety. Ook Ruth Lee was op deze stand vertegenwoordigd. Samen hebben we onderzocht of onze producten en diensten ook in Canada kunnen helpen hulpverleners vakbekwaam te laten worden en te blijven.

De reacties waren ronduit positief. We hebben veel waardevolle feedback ontvangen van de bezoekers aan de show. Vooral over het opleidingssysteem in Canada, maar ook de uitdagingen waar ze tegenaan lopen. Met name werken in besloten ruimten is een zeer actueel thema. Maar ook waterredding en de opkomende trend om meer met gesimuleerd vuur te werken waren terugkerende gespreksonderwerpen.

Door met elkaar kennis te delen zijn we tot een aantal mooie ensceneringsoplossingen gekomen. We kijken dan ook terug op een succesvolle beurs en willen Alan en Alisha van ALG Safety hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent