CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Pandora’s box en Cirrus in militair vakblad De Onderofficier

03 juni 2019
De onderofficier Pandora Cirrus

De Onderofficier, een uitgave van de Commandant Landstrijdkrachten, is een vakblad dat de onderofficieren binnen onze landmacht op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen in het werkgebied. Een onderdeel van dit blad is de rubriek “materieel bekeken”. We zijn uiteraard verheugd dat er in het April nummer van dit jaar aandacht is voor oefenmaterialen. In het bijzonder zijn we trots dat de FireWare Cirrus in combinatie met de Pandora zijn uitgelicht!

Binnen meerdere onderdelen van de landmacht

Sinds kort beschikken zowel het Medical Skillslab Schaarsbergen en het Basecommando 43 Mechbrig over een oefenset bestaande uit een Cirrus rookmachine en Pandora’s box. Met deze combinatie haal je een complete oefening in huis, door de creatie van een realistisch vlambeeld, rookbeeld en geluidseffecten. En dat allemaal op accu.  Ideaal voor landstrijdkrachten om eenvoudig een realistische oefenomgeving te creëren, zelfs op plekken waar geen netspanning voorhanden is.

Lees het artikel zelf

Het vakblad De Onderofficier is een officiële uitgave van de Commandant Landstrijdkrachten (C-LAS). Deze verschijnt bij onderofficieren van de Koninklijke Landmacht op de deurmat. We willen Kees Lit van de redactie van dit vakblad graag bedanken voor de mooie productbeoordeling.

Benieuwd naar het gehele artikel uit De Onderofficier? Bekijk het hier!

Zelf ook oefenen met de Cirrus en Pandora?

Tot 21 juni zijn de Cirrus en Pandora’s box verkrijgbaar als voordelige ensceneringsset bij FireWare. Bij aanschaf van de set ontvang je nu namelijk 10 Burning Smell Spray spuitbussen en 2 liter Cirrus Fluid gratis! Daarmee voeg je nog een extra dimensie toe aan de enscenering; brandgeur. Met de toevoeging van 2 liter Cirrus rookvloeistof gaat deze set daarnaast wel een tijdje mee!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent