CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Nieuwe data ensceneringstrainingen bij FireWare

11 februari 2019

Voor het realistisch in scène zetten van oefenscenario’s verkoopt en verhuurt FireWare een breed scala aan producten. Om deze hulpmiddelen zo effectief mogelijk in te zetten is het echter belangrijk om kennis te hebben van ensceneren. Daarom  kan de beginnende en ervaren oefenleider bij FireWare terecht voor het volgen van ensceneringstrainingen. Met een combinatie van theorie en praktische oefeningen presenteren wij jou een verfrissende kijk op ensceneren.

Basistraining Ensceneren I

De Basistraining Ensceneren I is onze meest geboekte training. Hier leer je de basistechnieken van het ensceneren en zet je aan het einde van de dag zelf een oefening uit. Deze training is laagdrempelig en speciaal ontwikkeld voor mensen die betrokken zijn bij het uitzetten van een oefening. Na een deel theorie, oefen je volop in de praktijk! Aan het eind van onze basistraining kun je zelf een realistische oefening uitzetten en een brand of ongeval ensceneren. De eerstvolgende basistraining vindt plaats op vrijdag 5 april bij onze opleidingslocatie in Wieringerwerf. Inschrijving kan individueel.

Vervolgtraining Ensceneren II

Heb je de onze Basistraining Ensceneren I al gevolgd en wil je jouw kennis uitbreiden? Meld je dan aan voor onze Vervolgtraining Ensceneren II! De vervolgtraining is ideaal voor iedereen die in staat is om zelf een oefening uit te zetten, maar extra tips en trucs wil. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor onze volgende vervolgtraining op donderdag 14 maartSchrijf je dus snel in!

De Vervolgtraining behandelt kort de theoretische kennis uit de Basistraining Ensceneren I van FireWare. Vervolgens zullen onze ensceneringsspecialisten aan de hand van praktijkvoorbeelden advies geven over het uitzetten van uitgebreidere oefeningen. Zo leer je bijvoorbeeld om slachtoffers en poppen te betrekken bij een oefening en hoe je interactief en dynamisch ensceneert.

FireWare verzorgt ook trainingen op locatie. De groepsgrootte is dan maximaal 8 of 16 personen. Data hiervoor stellen we in overleg met jou vast.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent