CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Nieuw in ons assortiment: Brandluchtconcentraat

30 april 2019

FireWare blijft ontwikkelen. Als we ergens mogelijkheden zien om oefeningen realistischer te maken, is ons team erop gebrand om dit te realiseren. Zo is ook brandluchtconcentraat ontstaan. Daar geef je oefenrook een brandgeur mee!

Oefenrook met brandgeur

Met Brandluchtconcentraat voeg je een brandgeur toe aan de FireWare rookvloeistoffen. Geur is vaak het eerste zintuig dat geprikkeld wordt bij een brand. Het helpt om de brand te signaleren en te lokaliseren. Door middel van dit parfum zet je cursisten op scherp.

Ook sterk buitenshuis

Brandluchtconcentraat kan ook uitstekend buitenshuis worden gebruikt in combinatie met Outdoor rookvloeistof. Daardoor kun je bijvoorbeeld wel heel realistische bosbranden in scène zetten! De handige doseerdop zorgt ervoor dat je de geurintensiteit eenvoudig kunt doseren.

Vervanger

Dit Brandluchtconcentraat vervangt onze Burning Smell Rookvloeistof. In deze rookvloeistof werd de geur kant en klaar gemixt met Medium Rookvloeistof. Door te kiezen voor het concentraat kan de brandgeur nu aan iedere FireWare rookvloeistof toegevoegd worden. Daarnaast kan de geurintensiteit nu naar eigen inzicht bepaald worden. Kortom; meer mogelijkheden in de inzet tijdens een oefening!

Brandluchtconcentraat bestellen?

Brandluchtconcentraat is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent